contacteer mij

Thomas van der Meer

Contact Form

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Als je een idee hebt, laat het me weten. Als je aan mij denkt, waarom volg je mij dan niet? Ik zal deze blog te houden op het internet en zal proberen om het te verbeteren elke dag. Ik ben ook een grote fan van het Nederlandse zonnelichtsysteem, dus als je dit leuk vindt, ben je ook een fan van mij en mijn blog. Heel hartelijk bedankt!

Ik ben een zeer nieuwe gebruiker van het web en mijn eerste berichten waren hier op. Dus, heb ik besloten om wat te zoeken op google te doen. En, mijn zoektocht was naar de beste zonne-verlichting die gemakkelijk te gebruiken was. Dus, ik kreeg veel antwoorden, en toen kreeg ik mijn eigen ideeën over hoe hetzelfde te doen. Ik heb wat foto's en video's gemaakt.

Je vindt me hier en hier, als ik persoonlijk ben. U mij iets vragen over de blog of vragen om een link naar een post in deze blog. Houd er in dat geval rekening mee dat ik niet op elke post reageer en mogelijk niet de tijd heb om alle vragen te beantwoorden. Ik probeer vragen op tijd te beantwoorden en zal alleen berichten verwijderen die niet relevant zijn.

Er zijn andere plaatsen waar u info over Zonnelichten in het algemeen vinden, zodat als u een zonnesysteemgebruiker bent en vragen over dat hebt, voel vrij om me een lijn te laten vallen. Bekijk ook onze Facebook Pagina voor meer informatie over wat we doen en waar we zich bevinden! Ik hoop dat dit helpt om een aantal vragen te beantwoorden, en als je denkt dat je wat meer, aarzel dan niet om contact met mij op! Als je lid wilt worden van mij en andere leden van de community op Facebook, klik dan hier en klik op 'Word lid van de community'.

Onze openingstijden