Heb ik zonnelampen nodig?

Thomas van der Meer

Ja en nee. Als u wilt een zonne-verlichting te kopen en je hoeft ze niet nodig, maar willen leren hoe je je eigen te bouwen, dan kun je. Dit is hoe ik het doe. Sehen Sie außerdem einen Goedkope Dressoir Kast Vergleich an.

Dit is een eenvoudige tutorial over zonnepanelen die ik heb gemaakt. Deze tutorials zal u helpen om een eenvoudig zonnepaneel dat kan worden gebruikt voor verschillende dingen te bouwen. Ik hoop dat je deze tutorial leren en bouw je eigen zonnepaneel. Als je van deze tutorial dan kun je ook net als mijn andere tutorials. Allereerst heb je nodig: 2 zonnepanelen, 2 12V batterijen, en een aantal tools. Laten we beginnen. Sehen Sie sich den Landelijk Dressoir Wit Erfahrungsbericht an. We maken 2 zonnepanelen met 3V batterijen, een 12V batterij, een 2-draads connector en een 2-draads grond. Voor de eenvoud zullen we niet tonen de details van deze onderdelen. U een kijkje nemen op deze pagina om een gedetailleerde tekening van het zonnepaneel te zien. Dan beginnen we met een batterij. Er zijn drie soorten batterijen, 3V, 4V, 6V, 7V. In dit geval gebruiken we een 6V lithium-ion batterij. Genauso ist zonlicht einen Versuch wert. Maar je ook andere soorten batterijen krijgen. Om te beginnen maken we de batterij in 3V. Er zijn een aantal andere soorten batterijen zoals 4V, 6V en 7V. Het type batterij is belangrijk vanwege het aantal keren dat de cel kan worden opgeladen en ontladen, maar het is niet belangrijk dat de batterij in het juiste type is gemaakt. De batterij is niet overal hetzelfde. En sommige landen hebben misschien verschillende batterijen, maar dezelfde regels gelden. Als uw batterij het juiste type heeft, moet u goed zijn, en de prijs moet nergens hetzelfde zijn. De volgende zijn de belangrijkste regels voor de bescherming van de batterij:

3. Als de batterij moet worden opgeladen of beschadigd is, moet deze als volgt worden gecontroleerd: a. De batterij moet worden getest met een externe acculader en worden opgeladen om de test geldig te laten zijn. b. Als deze tijdens de levensduur van de batterij is gewijzigd, moet de oplaadprocedure worden gevolgd. Als de batterij is opgeladen en deze nog steeds in de staat van ontladen is, moet deze worden ontladen door een volledig opgeladen acculader. 4. Controleer voor het opladen of de batterijen op een constante lading staan. Dit wordt meestal gedaan door de batterij in een kamer zonder wisselstroom, en het aansluiten van het netsnoer van de auto batterij aan de muur AC. Als de batterijen volledig zijn ontladen, zal het lang duren om op te laden (ongeveer 10 of 15 minuten) en zal stoppen met opladen wanneer u ze in een niet-opgeladen batterij zak of zak van droge batterijen. Dit geeft een duidelijke indicatie van het laadniveau van de batterij. In dit geval moet de batterij volledig zijn opgeladen. 5. Bij het opladen van de batterij, zal het warm, die zal branden uit een beetje van de CO2 die in de lucht in de batterij. Na enige tijd zal de batterij warm beginnen te worden. Dit geeft aan dat de batterijen een zeer goede temperatuur hebben, maar ze zijn niet volledig opgeladen. U het controleren door het in te pluggen, en als u het geluid van de auto horen beginnen, is de batterij volledig opgeladen. Echter, ik heb dit niet ervaren met mijn Panasonic Solar S650. 6. Bij het opladen van de batterij, soms wanneer de lading bijna klaar is, zullen de batterijen een lichte temperatuurdaling hebben.