Heeft het zin om zonne-verlichting te kopen?

Thomas van der Meer

Je moet je grenzen kennen en je ervan bewust zijn. Het is erg belangrijk om de voors en tegens te kennen. Dit is wat ik heb geleerd over het kopen van zonne-verlichting en het belang ervan.

Toen ik begon deze blog terug in 2012, was er niets te kopen of te installeren zonne-verlichting, en ik was heel nerveus. Dat ben ik nog steeds op dit moment. Het is mijn fulltime baan geworden. Ik heb geen spijt. In de afgelopen 3 jaar heb ik veel geleerd. Hier is mijn post lijst over hoe om te beginnen met zonne-verlichting: 1) Een Solar Home: Wat is het, who makes it, how to get it, hoe het te gebruiken, hoeveel te besteden aan het, Wat zijn de beste prijzen, en wat kunnen we verwachten te betalen? 2) Solar Lighting Kit: Hoe het te bouwen, wat te kopen, hoe het te installeren, hoeveel het kost je, hoe lang het zal duren om af te betalen uw Solar Home, Hoe zorg voor het, hoe het werken, en hoe om te gaan met het! 3) Solar Lighting Guide: Hoe de beste zonne-verlichting licht voor u kiezen. Deze is lang, maar het beste deel is het kan worden afgebroken tot slechts 4 stappen. Lees hier het hele artikel. Dus lees verder en ik neem je mee door deze 4 stappen in een artikel.

1. Und das ist durchaus erstaunlich, im Vergleich mit Android Tv Box Kopen Wat is een Solar Home?

Een zonnehuis is een systeem van zonnepanelen, de elektriciteit die afkomstig is van de zon, die in staat zijn om een huishouden elektrische apparaat op te laden, en op zijn beurt, leveren elektriciteit aan uw huis. Als het gaat om het bouwen van een zonne-huis, een paar belangrijke criteria zijn belangrijk:

Een Solar Home is meestal gebouwd in een gebied met een hoge mate van zonlicht, maar tegelijkertijd een groot gebied (de "bergen"), voor maximale efficiëntie.

Om uw huis te kunnen werken op volle capaciteit, moet u in staat zijn om de zon energie (of andere vormen van elektriciteit) te trekken gedurende de dag. De hoeveelheid elektriciteit die nodig is om het elektrische apparaat van uw huis op te laden, is afhankelijk van een aantal factoren: Hoeveel zonlicht krijgt het in een dag? - Het tijdstip van de dag zal het zonlicht ontvangen. - De intensiteit van het zonlicht dat gedurende de dag beschikbaar zal zijn. Als u wilt lezen over hoe het opzetten van een zonnestelsel, bezoek dit bericht. Wat is zonnewater? Zonnewater is water dat is bestraald door de zon. Een typisch zonnewatersysteem bestaat uit twee hoofdcomponenten: een paneel (een fotovoltaïsch paneel genoemd) en een collector (een zonnecollector genoemd). De zonnecollector is een apparaat dat zonnestraling (of andere golflengten) verzamelt en stuurt naar het fotovoltaïsche paneel, dat die energie op zijn beurt omzet in elektriciteit. De efficiëntie van een zonnecollector is een belangrijke parameter in een zonnewatersysteem. Een systeem met een laag rendement zal meer energie nodig hebben om dezelfde hoeveelheid stroom op te wekken als een hoog rendementssysteem. De gemiddelde efficiëntie van zonnewatercollectoren ligt tussen de 20% en 30%. De meest gebruikte zonnewatercollectoren zijn de compacte modellen (d. Als Folge ist es offensichtlich stärker als zonlicht Test. w.z. de modellen van één meter en twee meter), die meestal een efficiëntie van 20% hebben. Deze worden vaak "groene" zonnewatercollectoren genoemd.

Wat is een Zonnewatercollector?

Een zonnewatercollector bestaat uit een collector, een energiemodule en een zonnepaneel dat zonlicht direct omzet in water. Deze componenten werken allemaal in harmonie om elektriciteit op te wekken.