Moet ik zonnelampen kopen?

Thomas van der Meer

"Je moet zonne-verlichting kopen!" Ik heb dat antwoord een paar jaar niet gehoord en toen gebeurde het. Ik begon me af te vragen, waar kopen mensen in godsnaam zonnelampen? Mijn belangrijkste motivatie om deze vraag te beantwoorden is om u te helpen, als je ooit besloten om een zonne-lamp te krijgen. Ik geloof in de voordelen van zonne-licht. Ik denk dat het goed is voor het milieu. Gleichermaßen kann Bijzettafel Wieltjes einen Test sein. Ik weet niet hoe zonne-licht werkt, maar ik geloof dat het je meer energie kan geven. Ik geloof ook dat zonne-licht goed kan zijn voor uw portemonnee vanwege de lage prijs en de lange garanties. Ik moet zeggen, dat zonne-licht is niet goedkoop en het duurt niet eeuwig. Dus besloot ik om u een aantal ideeën over hoe zonne-lampen te kopen, wat om over na te denken, wat te zoeken en wat te doen over het gedoe van het kopen van een zonne-licht.

Hoe koop je een zonnelamp?

Er zijn een heleboel producten die u elektriciteit zal geven door de kracht van zonne-licht, maar wat je niet moet denken over de prijs. De goedkoopste en de meest betrouwbare producten zijn degenen die zijn gemaakt voor het huis. Ik heb het over zonnelampen. Er is niet zoiets als een zonne-lamp die je kopen bij een garage te koop en verwachten te kunnen gebruiken de hele tijd, want je niet garanderen dat de energie-output die het zal produceren over de levensduur van de lamp.

Voor veel mensen, het kopen van zonne-lampen is een zeer moeilijke beslissing vanwege de kosten. Aan de ene kant, de best verkopende zonne-lamp op Amazon heeft een prijs die is ongeveer 10% duurder dan een vergelijkbare LED-lamp. Aan de andere kant kan de lamp vele, vele jaren meegaan, dus je altijd verwachten dat je een redelijke prijs krijgt.

In dit artikel ga ik u enkele van de dingen tonen die beschikbaar zijn voor mensen die zonnelampen willen kopen bij een garageverkoop en enkele tips geven over hoe u het beste product kiezen. Ik zal ook uitleggen waarom het misschien beter om een LED-licht te krijgen, want er zijn een heleboel andere voordelen aan het kopen van een LED. 1. Het grootste selling point van zonne-verlichting is dat ze altijd aan! U hoeft geen stopcontact of aan/uit-schakelaar aan te sluiten om de verlichting aan te kunnen hebben. In feite hebben veel mensen niet eens een lichtschakelaar op hun huis. Het is echt geweldig. Het is ook niet te ingewikkeld om al deze dingen op een LED-licht. Het duurt slechts enkele seconden om het allemaal op te zetten. Zorg ervoor dat het niet te warm wordt bij het uitvoeren van de lichten. Het is niet nodig om een grote batterij op uw licht te krijgen. Ik heb een kleine zonne-batterij in elk van mijn lichten op te laden. Hoe worden zonnelichten gemaakt? Het is erg belangrijk dat de batterij wordt opgeladen voordat u begint met het aanbrengen van de lichten aan. Het bespaart u een hoop energie als je ze uit. Hier is een video van hoe ik alles in elkaar zet. De volgende zijn de belangrijke details: 1. Batterij De zonne-batterij kan worden gebruikt om de stroom op te laden voor de lichten. Hoe meer je oplaadt, hoe minder energie je verspilt. Ik gebruikte een 9V lithium polymeer cel die 6 dollar kost in de winkel, met een levensduur van de batterij van 1.000 uur. (Op deze manier is het goedkoper om op de lichten en opladen).